Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 34 2014
Kézi tejhabosító

Kézi tejhabosító

Tökéletes tejhab könnyedén Csak néhány mozdulat és kész is a mennyeien könnyű tejhab! A tetején található, kéznek kialakított mélyedés révén a tejhabosító megfelelően tartható a kézben, mialatt a finomszemű szűrőbetétnek köszönhetően krémes tejhabot varázsolunk. A kézi tejhabosítót precíz kiöntésre szolgáló kiöntőcsőrrel is ellátták - ideális dekoratív tejhabdíszítések készítéséhez latte macchiato, cappucino vagy más kávéspecialitások tetején. Kiváló minőség – valamennyi típusú tűzhelyen használható Ez a tejhabosító kiváló minőségű, 18/10-es matt nemesacélból készült és belső skálabeosztással is ellátták. Szendvics kialakítású alja optimálisan eltárolja a hőt és az indukciós főzőlapok kivételével valamennyi típusú tűzhelyen használható. A tejhabosító egyszerűen, mosogatógépben tisztítható. Anyag: 18/10-es matt nemesacél ABS műanyag fogantyú


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.