Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 24 2017
Kisgyerek esőnadrág, kék

Kisgyerek esőnadrág, kék

Időjárásálló & pocsolyaálló Ez az esőnadrág azok számára ideális, aki imádnak ugrándozni a pocsolyában és kedvelik a latyakos időt, közben pedig azt szeretnék, hogy a nadrág is alatta maradjon: az esőnadrágot könnyű taftbéléssel látták el, ami jelentősen megkönnyíti az öltözködést. Az állítható hosszúságú, rugalmas nadrágtartó, a kétoldalt magasabbra szabott hajtóka, valamint a gumis és talppántos nadrágszárvég révén annyira tökéletesen áll, hogy minden, amit a kicsi alatta viselnek, tiszta és száraz marad. A gyerek esőnadrág bősége az oldalsó patentgombokkal állítható, valamint - a jobb láthatóság kedvéért fényvisszaverőkkel is ellátták elöl és hátul. Vízhatlan, szélálló és lélegző A nadrág kiváló minőségű anyaga tökéletes választás esős időben. A High Performance bevonatnak és a lezárt varrásnak köszönhetően vízhatlan, szélálló és lélegző. A környezetbarát ecorepel® impregnálás egyszerűen lepergeti a szennyeződést. Ezen kívül a külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 24/2017  Minden babáknak

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.