Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 16 2016
Kisgyerek gumicsizma, pöttyös

Kisgyerek gumicsizma, pöttyös

Pliccs-placcs, de jó, esik az eső! Ez a gumicsizma nem csak szárazon tartja a lábat, hanem vidám pöttyeivel jókedvre is derít. A csizma jerseybélése piros-fehér csíkos. A csúszásgátló, profilozott járótalp még nedves, latyakos talajon is jó tartásról gondoskodik. A hátul lévő fényvisszaverő csíkok jobb láthatóságot tesznek lehetővé sötétben és rossz időben. Gyerekekre szabott kidolgozás Annak érdekében, hogy a gumicsizma sokáig jó legyen, a kiegészítő talpbetéttel méretre igazítható. Óvodai használatra tökéletesen alkalmas: a saroknál lévő lehúzást megkönnyítő kialakításnak köszönhetően a kicsik gyorsan megtanulják egyedül levenni a csizmájukat. A csizmaszáron található hurok a csizma felvételében nyújt segítséget, így az máris kész a pocsolyában történő újabb ugrándozásra.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 16/2016  Szabadtéri játékok

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.