Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 9 2017
Kisgyerek termo esőnadrág, kék

Kisgyerek termo esőnadrág, kék

Meleg & időjárásálló Ez az esőnadrág hűvös és nyirkos őszi napokra ideális. Puha, meleg mikropolár bélése révén aláöltözetként a legtöbbször egy egy meleg harisnyanadrág is elegendő. A bolyhosodás elleni kidolgozás megakadályozza a szálak csomósodását. Állítható, rugalmas nadrágtartója és a gumis, talppántos nadrágszárak révén annyira tökéletesen áll, hogy a nedvesség és a szennyeződés nem jut be ruhához. A termo esőnadrág bősége az oldalsó patentgombokkal állítható, emellett írható névtáblával, valamint elöl és hátul fényvisszaverővel is ellátták. Vízhatlan, szélálló & lélegző Az esőnadrág kiváló minőségű anyaga vízhatlan, szélálló és lélegző. A varrás lezárt. A környezetbarát ecorepel® impregnálásnak köszönhetően a nadrág szennyeződéstaszító és 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 9/2017  Fiatal felfedezőknek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.