Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 50 2015
Kislány termo esőnadrág

Kislány termo esőnadrág, rózsaszín

Meleg & időjárásálló Ez az esőnadrág hűvös és esős őszi napokra ideális. Meleg polár bélésének köszönhetően általában elegendő csupán egy harisnyát húzni alá. Állítható, rugalmas Y alakú nadrágtartója és gumírozott, talppántos nadrágszárvégei révén annyira tökéletesen illeszkedik, hogy a nedvesség és a szennyeződés nem jut be a ruhába. A termo esőnadrág bősége az oldalsó patentokkal állítható, feliratozható névtáblával, valamint - a nagyobb biztonság érdekében - elöl és hátul fényvisszaverő betétekkel is ellátták. Lélegző, szélálló & víztaszító Ennek az esőnadrágnak a kiváló minőségű anyaga latyakos idő elleni tökéletes kidolgozással készült. A clima protection rendszernek köszönhetően lélegző, a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén pedig szennyeződéstaszító. Mindemellett a külső anyag akár 3.000 mm vízoszlop nyomásának is ellenáll.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 50/2015  Téli vidámság gyerekeknek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.