Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 5 2015
Kompakt konyhai robotgép, 500W

Kompakt konyhai robotgép

6 funkció Ez a kompakt konyhai robotgép hat funkciójával igazi sokoldalú tehetség: dagasztás hosszúkás darabokra vágás csíkokra vágás szeletelés tejszín vagy tojásfehérje felverése aprítás A kompakt konyhai robotgép 6 számos tartozékkal rendelkezik a turmixoláshoz, dagasztáshoz, habveréshez, csíkokra vágáshoz és aprításhoz, valamint pl. turmixgépként is használható. A tökéletes eredmény érdekében a forgókapcsoló két sebességfokozattal és pulzáló funkcióval rendelkezik. Egyszerű használat és tisztítás Hogy minden recept sikerüljön a tálat ml-es skálabeosztással is ellátták. A kompakt konyhai robotgép külön nyomórúddal tölthető meg a fedél betöltő nyíláson keresztül. A tapadókorongos talp megfelelő stabilitásról gondoskodik. Praktikus: valamennyi levehető alkatrész mosogatógépben tisztítható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 5/2015  Főzzünk valami finomat!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.