Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2016
Kompressziós sportzokni

Kompressziós sportzokni, fekete

Fokozatosan erősödő szorító funkcióval Ezt a kompressziós sportzoknit kifejezetten a sportolók igényeire szabták. A 100%-os, fokozatosan erősödő szorító funkció a boka- és a 70%-os fokozatosan erősödő szorító funkció a vádlirészen serkenti a vérkeringést - vitalizáló és regeneráló hatású. A rendkívül kényelmes viseletért TACTEL® szálakkal készült kiváló minőségű anyagkombináció révén a kompressziós sportzokni bőrbarát, strapabíró és lélegző. A lábujjaknál lévő különösen lapos varrás, a dupla szegély, valamint az egyedülállóan puha bélés a jellemzően nyomásnak és terhelésnek kitett helyeken rendkívül kényelmes viseletet biztosít. A megerősített orrhegy és sarok hosszú formatartásról gondoskodik nagy igénybevétel esetén is.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2016  Mindent tudunk a futásról

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.