Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 38 2016
Konyhagép

Konyhagép

1.000 wattal, 2 sebességfokozattal, 1 pulzus fokozattal és legfeljebb 2.500 percenkénti fordulatszámmal ez a konyhagép egy olyan nagy teljesítményű konyhai segítőtárs, amely egyik háztartásból sem hiányozhat! A kompakt készülékhez 1-1 praktikus aprító, dagasztó és habverő betét is tartozik. Szeletel, reszel és hosszúkás darabokra vág A 3 különböző vágótárcsával szeletelhető, reszelhető vagy hosszúkás darabokra vágható a zöldség vagy akár az olajos magvak. A 3,1 l-es tálat biztonsági gombbal is ellátták. A stabil használat érdekében a konyhagépet szilikontalpakkal is ellátták. Funkcionális betétek 1 dagasztószár omlós vagy élesztős tészta készítéséhez ** 1 aprítóbetét tároló tokkal hús, hagyma, fűszernövények, zöldségek, olajos magvak aprításához vagy pl. főtt zöldségek pürésítéséhez ** 1 betét tejszín vagy tojásfehérje felveréséhez ** 1 késbetét pl. sajt, burgonya vagy cékla szeleteléséhez ** 1 késbetét hosszúkás zöldségdarabok, pl. cukkini vagy uborka készítéséhez ** 1 késbetét zöldségek zsülienre vágásához pl. salátához vagy köretekhez ===Szín:=== Műanyag és nemesacél

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 38/2016  Konyha, dekoráció & kert

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.