Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 24 2016
Kosaras melltartó, kék

Kosaras melltartó, kék

Ez a microtouch anyagú melltartó a tökéletes tartást egyesíti a kellemes viselet érzésével. Kényelmes szabásvonalát kifejezetten a nagy méretekhez tervezték. A kosarakon és az oldalsó részeken található hálós betétek megtámasztó hatással rendelkeznek, széles, puhán párnázott, állítható hosszúságú pántjai pedig tovább erősítik ezt a hatást. A különösen puha és bőrbarát SoftSeal® kapocs egyedülállóan kényelmes viseletről gondoskodik. Láthatatlan a ruha alatt Pólók és hasonlók, vagy szűk szabású ruha alatt is kényelmes viseletet biztosít - a kosaras melltartó kiválóan illik a legkülönfélébb öltözékekhez, hiszen nem tűnik át. Ez a jacquard hatású melltartó a masninak és a díszítőelemnek köszönheti különlegességét.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 24/2016  Nyári fehérnemű

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.