Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 18 2017
Kovácsolt alumínium grillserpenyő

Kovácsolt alumínium grillserpenyő

Ez aztán ínycsiklandozóan mutat! Az alumínium serpenyő sütőfelülete olyan különleges kialakítással készült, amely ízléses grillmintát kölcsönöz a készülő ételnek. Tűzhelyen és sütőben is használható A két levehető, hőálló szilikonfülnek köszönhetően a grillserpenyő könnyen használható a tűzhelyen és tálaló serpenyőnek is tökéletesen alkalmas. Mindkét oldalán kiöntőcsőrrel rendelkezik, fül nélkül pedig sütőben is használható. GREBLON® C3+ minőségi tapadásmentes bevonat részleges kerámiaborítással A részleges kerámiaborítással ellátott kiváló minőségű tapadásmentes bevonat csökkenti az étel leégését és letapadását. A grillserpenyő zsírszegény sütéshez is ideális és könnyen tisztítható. Valamennyi típusú tűzhelyen használható - indukciós főzőlap kivételével.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.