Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 14 2017
Lányka softshell dzseki, sötétszürke

Lányka softshell dzseki

Tökéletes választás eső, szél és hideg esetén - a softshell anyagból készült dzsekik ideális ruhadarabok az átmeneti időszakra. A rugalmas külső anyag révén rendkívül kényelmes és kellően szabad mozgást biztosít. Ez a dzseki a puha, meleg mikropolár bélésnek köszönhetően igazán kellemes viseletről gondoskodik. Szélálló, víztaszító és lélegző A softshell dzseki kiváló minőségű anyaga tökéletes kidolgozással rendelkezik a hideg ellen és 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. A Clima Protection rendszernek köszönhetően szélálló, víztaszító és lélegző, valamint szennyeződéstaszító a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén. Softshell dzseki fényvisszaverő elemekkel a jobb láthatóságért Annak érdekében, hogy a közlekedésben részt vevők jobban láthassák a gyerekeket sötétben és rossz látási viszonyok között is, a dzseki elejét és hátulját, valamint ujját fényvisszaverő elemekkel látták el. Funkcionális kidolgozású dzseki Legombolható kapucni tépőzárral a rögzítéshez Alábélelt, lezárt cipzár állvédővel Mikropolár bélés bolyhosodás elleni kidolgozással - megakadályozza a szálak csomósodását 2 bevágott zseb lezárt cipzárral Rugalmas ujj- és derékszegély Hosszabbra szabott forma Névvel ellátható címke

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 14/2017  Vagány gyerekdivat

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.