Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 27 2017
LED-es falra szerelhető kozmetikai tükör

LED-es falra szerelhető kozmetikai tükör

Kozmetikai tükör 12 LED-del A kozmetikai tükör olyan elengedhetetlen kiegészítő, amely egy fürdőszobából sem hiányozhat. Ez a tükör nem csak ránézésre lenyűgöző, hanem funkcionalitása is ámulatba ejtő, emellett precízebb arcápolást és sminkelést tesz lehetővé. A mindkét oldalról bekapcsolható LED-es világításnak, a párásodás elleni bevonattal ellátott, 360°-ban forgatható tükörfelületnek és ötszörös nagyítással rendelkező tükrös oldalnak köszönhetően minden kis részlet jobban láthatóvá válik. Tizenkét LED biztosít egyenletes és vakításmentes megvilágítást. A lámpa akkumulátorral működik és micro USB csatlakozón keresztül feltölthető. Feltöltéskor a tükör levehető. A LED-es tükör kiváló minőségű, krómozott és 100%-ban rozsdamentes. A fali tükör 2 csukló segítségével igény szerint állítható A kétszeres csuklókar az optimális beállítás érdekében kihajtható és elfordítható. A tükör a következő használatig összecsukható, így alig foglal helyet. A kozmetikai tükör könnyen felszerelhető a falra.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.