Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 44 2016
LED-es fényfüzér, színes

LED-es fényfüzér, színes

Öntapadó – rugalmasan használható LED-es világítás Remek ötlet például szekrények vagy polcok közvetett megvilágításához. Az összesen 30 LED-del ellátott LED-es fényfüzér a tesa® ragasztócsíknak köszönhetően öntapadó. Könnyen hajlítható és rövidíthető, ezért a mindenkori adottságoknak megfelelően beállítható. A beltéri használatra alkalmas fényfüzérhez tesa® ragasztócsíkos vezetéktartók is tartoznak. Fényfüzér 4 különböző fényeffekttel A LED-es fényfüzér 15 különböző színben és melegfehér fénnyel világít. Kényelmesen, távirányítóval vezérelhető, emellett a dimmelő funkción kívül négy hangulatos fényeffekttel is rendelkezik - többek között például váltakozó színű fények is beállíthatók. A készlet a távirányítóhoz való elemet is tartalmazza.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 44/2016  Az otthon melege

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.