Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 5 2017
LED-es íróasztali lámpa és kiegészítőtároló

LED-es íróasztali lámpa és kiegészítőtároló

Rendezett íróasztalnál öröm dolgozni, ráadásul a munka is könnyebben megy. Gyakran azonban nincs elég tárolóhely ahhoz, hogy minden apróságnak meglegyen a maga helye. Ez a LED-es lámpa praktikus módon gondoskodik a rendről az asztalon, hiszen az íróasztali lámpát kombinálja a kiegészítőtárolóval. A két rekeszben jól elférnek és mindig kéznél vannak például a tollak, a vonalzó, az olló és a jegyzetlapok. A lámpatalpat olyan bútorkímélő filcbetéttel látták el, amely megakadályozza az íróasztal felületének megkarcolódását. Igény szerint állítható lámpa Az íróasztali lámpa lámpakarja rugalmas. Bármely kívánt pozícióba állítható, így optimálisan megvilágítja a munkahelyet. A be-/kikapcsolón a lámpatalpon található.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 5/2017  LEÁRAZÁS ÚJRATÖLTVE

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.