Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 44 2016
LED-es valódi viaszgyertya

LED-es valódi viaszgyertya

200 óra gyertyafény Hangulatos gyertyafény, és mindez tűzveszély nélkül! Ez a melegfehér fénnyel világító LED-es valódi viaszgyertya szinte teljesen ugyanolyan, mint az igazi gyertya. Egy készlet elemmel mintegy 200 órán át világít - a gyertya aljánál található elemtartó rekesz már két elemet (LR06/AA típus) is tartalmaz. Beépített időzítő A beépített időzítő funkció hat óra elteltével automatikusan kikapcsolja, 18 óra elteltével pedig automatikusan újra bekapcsolja a gyertyát. Így teljesen önállóan, ugyanabban a napszakban hangulatos, energiatakarékos karácsonyi világítást biztosít. Praktikus részletek Annak érdekében, hogy ne karcolódjanak meg a kényes felületek, a gyertyát bútorkímélő szilikontalpakkal látták el. Az alján lévő be-/kikapcsoló megkönnyíti a használatot.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.