Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 14 2017
Lépésszámláló

Lépésszámláló

Célzott edzés megtett lépések, időtartam, távolság és sebesség szerint Milyen teljesítményre vagyok képes és mennyire hatékony az általam végzett edzés? A lépésszámláló tudja a választ ezekre és a további kérdésekre. A megvilágított LC-kijelző kimutatja a megtett lépések számát, az időtartamot, a távolságot, a kalóriafogyasztást, valamint információval szolgál az edzés hatékonyságát illetően. A magasság és a súly egyénre szabottan beállítható. A lépésszámlálót stopper funkcióval is ellátták, ezen kívül az adatok 7 napig tárolhatók és egész heti adatok kimutatására is alkalmas. Többféleképpen hordható lépésszámláló A lépésszámláló olyan 3D-s szenzorral ellátott, elektronikus impulzusadóval rendelkezik, amely sportoláskor tetszés szerint elhelyezhető. Például egy övre rögzíthető csat segítségével zsebre csíptethető, vagy sztreccsszalaggal kézre, ill. lábra erősíthető.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 14/2017  Túraruházat & felszerelés

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.