Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 40 2016
Manikűr-pedikűr készülék

Manikűr-pedikűr készülék

Ez a manikűr-pedikűr készülék megspórolja a látogatást a körömstúdióba. A gép két sebességfokozattal, valamint bal- és jobboldali forgással rendelkezik. A külön bekapcsolható világítás optimális fényviszonyokat teremt és megkönnyíti a körömápolást. 6 rátét a tökéletesen ápolt körmökért Tökéletesen ápolt láb- és kézkörmök - a készülékhez tartozó hat különböző rátétnek köszönhetően otthon is éppen olyan jól fognak sikerülni, mint egy profinál. A kézkörmök a két - finom és extra finom - zafír csiszolókoronggal rövidíthetőek. A polírozó fej gondoskodik a csillogó körmökről. A frézerrel a körömbőr egyszerűen és biztonságosan eltávolítható. A nagy és a kicsi zafír csiszolókorong szolgál az elszarusodott bőr és a bőrkeményedés eltávolítására.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 40/2016  ŐSZI LEÁRAZÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.