Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 16 2017
Manikűr-pedikűr készülék

Manikűr-pedikűr készülék

Ez a manikűr-pedikűr készülék megspórolja a látogatást a körömstúdióba. A gép két sebességfokozattal, valamint bal- és jobboldali forgással rendelkezik. A külön bekapcsolható világítás optimális fényviszonyokat teremt és megkönnyíti a munkavégzést. 6 körömápoló rátét a tökéletesen ápolt láb- és kézkörmökhöz A hat különböző rátétnek köszönhetően a manikűr és a pedikür otthon is éppen olyan jól fog sikerülni, mint egy profinál. A kézkörmök a finom és az extra finom zafír csiszolókoronggal rövidíthetők. A polírozó fej csillogó körmökről gondoskodik. A frézerrel a körömbőr egyszerűen és biztonságosan eltávolítható. A kicsi és a nagy zafír csiszolókorong az elszarusodott bőr és a bőrkeményedés eltávolítására szolgál.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.