Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Mélyvibrációs masszázshenger

Mélyvibrációs masszázshenger

Ez az edzőeszköz felélénkíti a fáradt izmokat és segíthet az izommerevség megelőzésében! A saját súllyal történő nyomómasszázst kombinálja a mélyre ható vibrációs masszázzsal és kötőszövet edzéshez, sportolás előtti bemelegítéshez és edzés utáni regeneráláshoz is ideális. A masszázshengerrel olyan különböző erőnléti és stabilitási gyakorlatok végezhetők, amelyek hozzájárulhatnak az izomzat aktivizálásához. A készlethez töltő, edzést bemutató DVD és számos fekvő-, ülő-, és állóhelyzetben történő alkalmazási lehetőséget bemutató poszter is tartozik! Funkcionális részletek 4 intenzitásfokozat 2 beépített lítium-ion akkumulátor Akkumulátor üzemideje kb. 180 perc Automatikus kikapcsolás kb. 10 perc A választott intenzitásfokozat LED-es kijelzése Egyszerű egygombos használat

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.