Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 24 2016
Merevítős melltartó, testszínű

Merevítős melltartó, testszínű

A tökéletes melltartó nyárra. Természetes dekoltázst kölcsönöz és kosarak nélkül készült. Kétrétegű, nem átlátszó kosarai varrás nélkül előformázottak és még vékony nyári ruha alatt is csaknem teljesen láthatatlanok. A selymesen csillogó, puha microtouch anyagból készült melltartó lágyan simul a bőrre. Az elasztán tökéletes illeszkedésről és kiváló formatartásról gondoskodik. 85 C mérettől Power-Mesh betét biztosít kiegészítő tartást. Optimálisan illeszkedő és egyedülállóan kényelmes viseletet biztosító melltartó Az optimális illeszkedés érdekében a melltartó pántjának és zárórészének szélessége a kosármérettel arányosan nő. A különösen puha SoftSeal® kapocs háromszorosan állítható. Mindemellett a melltartó pántjának hossza is igény szerint viselőjére igazítható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 24/2016  Nyári fehérnemű

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.