Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 25 2016
Mixergép

Mixergép

A frissen készített italok mindig különlegesen finomak. Főleg, ha különböző hozzávalók kombinációjából készült és új, egyedi ízvilág jön létre. Praktikus használat A keverőfej megdönthető, ezáltal a keverőedény egyszerűen és kényelmesen beilleszthető és kivehető. A keverőszárat két keverőtárcsával látták el és két fokozat szerint beállítható. Kiegészítésképpen biztonsági kapcsolóval is ellátták. A mixergép széles, tapadókorongos talppal rendelkezik, amelynek köszönhetően stabilan áll. A mellékelt használati útmutató minden további kérdést megválaszol. Nagy űrtartalom A készülék oldalán két űrtartalom jelölés található, amelyek segítségével megfelelő arányú hozzávalókból készíthető el az ital. Ha az edényt a "Max" jelzésig töltjük, akkor az kb. 450 ml-t tartalmaz - ennyiből például a család és a barátok számára készíthetünk finom smoothiet! Egyszerű tisztítás Mivel a keverőedény és a keverőszár kiváló minőségű 18/10-es nemesacélból készült, használat után egyszerűen megtisztítható a mosogatógépben.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 25/2016  Reggeli szeretettel

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.