Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 5 2017
Multifunkciós vízmérték

Multifunkciós vízmérték

Vízmérték 3 szintezővel a középre igazításhoz A vízmérték egy háztartásból sem nélkülözhető és mindig egyenesbe hozza a dolgokat. Ezzel a szerszámmal például a polcok és a képek igazíthatók középre. A vízmérték egy vízszintes szintezővel rendelkezik a vízszintes mérések és egy függőleges szintezővel a függőleges mérések elvégzéséhez, valamint egy elfordítható szögszintezővel is ellátták a különböző szögek kiszámításához. Egy szögtartó és két centiméteres skála is tartozik hozzá. A vízmérték tűkkel rögzíthető a falra. Vízmérték 2 szintezővel A vízmérték modern lézertechnikával működik. Egy két szintezővel ellátott lézeres vízmértékkel is ellátták a vízszintesen és függőlegesen történő középre igazítás érdekében. Többfunkciós érzékelővel Mielőtt lyukat fúrna a falba, érdemes meggyőződni arról, hogy nincs-e mögötte áramvezeték vagy faszerkezet. A beépített érzékelő segít az áramvezetékek és faszerkezetek felkutatásában legfeljebb 20 mm-es mélységben.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 5/2017  LEÁRAZÁS ÚJRATÖLTVE

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.