Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2016
Munka- és vágóasztal

Munka- és vágóasztal

Teret enged kreativitásának! A munkaasztal sok olyan tárolórekesszel rendelkezik, amelyekben a legkülönfélébb kellékek tárolhatók könnyen hozzáférhető módon. Ami ezt az asztalt a többi asztaltól megkülönbözteti, azok az olyan kis praktikus részletek, mint az elülső szélére nyomtatott mérőszalag, az asztalfelületre rögzített mágneses pontok, ahol például a gombostűk tárolhatók. Az asztali lámpa és a gépek vezetékének elvezetésére szolgáló kialakításnak köszönhetően pedig még az asztal alatt is tökéletes rend uralkodik. Számos praktikus rekesz Fiók és nyitott tárolórekesz az asztalfelület alatt Papír-újságtartó oldalt, az asztal alsó felén Nagyméretű oldalsó rekesz, egy varrógép fér el rajta Oldalsó rekesz többféleképpen behelyezhető polclapokkal

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 45/2016  Télen is kreatívan

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.