Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 43 2016
Napelemes Bluetooth®-kihangosító

Napelemes Bluetooth®-kihangosító

Használatával mindkét kéz a kormányon maradhat az autóban történő telefonáláskor - a kihangosítóval mindez lehetséges. Vezeték nélküli Bluetooth® technológiával működik, mindössze három kezelőgombjának köszönhetően pedig csak minimális interakcióra van hozzá szükség: hívás fogadása vagy befejezése és a hangerő szabályozása. Így biztonságosan autózhat, közben pedig okostelefonjáról sem kell lemondania. Műszaki részletek Automatikus kapcsolás Beépített akku max. 16 óra beszélgetési idővel és max. 60 nap készenléti idővel Napelemes panellel vagy USB segítségével feltölthető a 12 voltos szivargyújtón keresztül Energiatakarékos üzemmód – 5 perc után automatikusan kikapcsol Kétféleképpen rögzíthető - tapadókorongokkal a szélvédőre vagy csíptetővel a napellenzőre

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 43/2016  Otthon, biztonságban

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.