Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2016
Napelemes rádióvezérelt ébresztőóra

Napelemes rádióvezérelt ébresztőóra

Napenergiával ébreszt Akit reggelente nem a napsugarak csiklandoznak fel, az nyugodtan hagyatkozhat erre a napelemes ébresztőórára. A készülék szundi (snooze) funkcióval rendelkezik, ezért hétalvók számára tökéletes. Az áramellátás egy beépített napelemes panel segítségével történik. Az órában akkor is bátran megbízhat, ha a nap éppen nem süt: a beépített akkumulátor biztosítja ugyanis az áramot az éjszakai órákban. Ébresztőóra funkcionális részletekkel Ez a rádióvezérelt ébresztőóra olyan könnyen leolvasható számlappal rendelkezik, amely a külön bekapcsolható világításnak köszönhetően éjszaka is mutatja a pontos időt. A ház egy csendes kvarc óraszerkezetet rejt magában. Az időbeállítás és átállítás természetesen automatikusan történik.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.