Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 20 2016
Nemesacél befőzőedény

Nemesacél befőzőedény

Ez a kiváló minőségű, 18/10-es nemesacélból készült befőzőedény nélkülözhetetlen segítőtárs lekvár készítésekor! Csaknem tíz literes űrtartalmával nagyobb mennyiségek készítésére is tökéletesen alkalmas. A széles edénynyílás nagy felületet biztosít a csatni és a lekvár számára, így a folyadék gyorsan elpárolog. A szendvicstalp optimális hőtárolásról gondoskodik. Ha pedig minden lekvárosüveg megtelt, az edény kényelmesen, mosogatógépben tisztítható. Sokoldalú edény praktikus részletekkel A 8 literig terjedő belső űrtartalom-skálabeosztásnak köszönhetően gyerekjáték a hozzávalók lemérése. Az edényt füles fogantyúval, kiöntőcsőrrel és az áttöltést megkönnyítő szemközti fogantyúval is ellátták. A lekvárfőző edény befőzéshez optimális, ám fondük, levesek vagy egytálételek készítéséhez is kiválóan használható. Valamennyi típusú tűzhelyen használható – indukciós főzőlapon is A befőzőedény valamennyi típusú tűzhelyen, így modern indukciós főzőlapon is használható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.