Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 32 2016
Női bikinifelső

Női bikinifelső

Varrás nélkül előformázott, könnyű, merevítős kosarak Akár a vízben, akár a strandon - ebben a bikinifelsőben biztosan mindenütt csinosan fog mutatni. A varrás nélkül előformázott, könnyű, merevítős kosarak előnyösen hangsúlyozzák ki a kebleket, míg az állítható hosszúságú pántok tökéletes illeszkedésről gondoskodnak. Fürdőruha LYCRA® XTRA LIFE™ szállal A kiváló minőségű anyag a LYCRA® XTRA LIFE™ szálnak köszönhetően még jobban klór- és UV-álló. Egyedülálló rugalmasság, tökéletesen illeszkedés és kiváló formatartás jellemzi. Többféleképpen hordható Ez a bikinifelső nem csupán divatos, nyomott mintájával, hanem középen elhelyezett masnijával is felhívja magára a figyelmet. Ez utóbbi levehető és változatos megjelenésről gondoskodik.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 32/2016  Triatlonra fel!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.