Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Női bőrtáska, szürke

Női bőrtáska, vállpánttal, szürke

Táska számos praktikus rekesszel Ez a többféleképpen hordható táska számos praktikus rekeszének köszönhetően nagyon praktikus kísérő. Elöl egy cipzáras rekesz és mutatós díszvarrással ellátott két rávarrt cipzáras zseb, hátul pedig egy cipzáras rekesz található. A pénztárca, a lakáskulcs és az egyéb kellékek számára oldalt is praktikus rekeszek állnak rendelkezésre: az egyik oldalon egy ráhajtható résszel és mágneses patentgombbal ellátott rekesz, a másik oldalon egy nyitott rekesz foglal helyet. A főrekeszt egy cipzár védi az ellen, hogy illetéktelenek bele tudjanak nyúlni. 1 bőrtáska - 3 különböző viselet Egy táska - számos lehetőség: ez a kiváló minőségű, különösen puha bőrből készült trendi táska egy állítható hosszúságú, levehető és vékonyan párnázott hordozófüllel rendelkezik, így kézitáskaként, keresztbe vetve vagy válltáskaként hordható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.