Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 53 2015
Női duffle kabát

Női duffle kabát

Ez a klasszikus duffle kabát hűséges kísérő minden élethelyzetben. Sportosan vagy nőiesen kombinálható, magas gyapjútartalmának és puha, meleg bélésének köszönhetően pedig igazi kedvenc ruhadarab hűvösebb napokra. Autentikus részletek A zsinóros gombolás, a meleg béléssel ellátott zsebfedős zsebek és a díszpántos ujjak autentikus megjelenést kölcsönöznek ennek a duffle kabátnak. A szélvédőszegélyes cipzár és a gombos kapucni megfelelő védelmet nyújt a szél és a hideg ellen. Nőies szabás A nőies sziluettről elöl a bécsi varrás, hátul a passzés hátrész, valamint az osztóvarrás gondoskodik. Az igényes kidolgozás többek között a kiváló minőségű paszpólozással készült belső varrás révén is megmutatkozik. Szín: Szürke Törtfehér bélés Anyag: 44% poliészter, 41% gyapjú, 5% poliamid, 5% poliakril, 3% viszkóz, 2% pamut Polár anyag 100% poliészter

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 53/2015  Téli LEÁRAZÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.