Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2015
Női fényvisszaverő futódzseki

Női fényvisszaverő futódzseki

Ez a fényvisszaverő futódzseki a 450 egységnyi fényerővel (lux) világít. A kabát fényvisszaverő külső anyaga nagyobb biztonságról gondoskodik futás közben. Kényelmes viselet A víztaszító futódzseki rugalmas külső anyagának köszönhetően kellően szabad mozgást tesz lehetővé. A betoldások lélegzőek és nedvességelvezetőek a DryActive Plus by miDori® kidolgozás révén. A hálós anyaggal bélelt hátrész kellemes viseletről gondoskodik. Praktikus részletek A cipzár felső végét állvédővel látták el, hogy megakadályozza az áll sérülését. Elöl két, hátul egy cipzáras zseb biztosít helyet például a kulcsok számára. Szín: Ezüst-antracit Korall paszpólok Anyag: 90% poliamid, 10% elasztán Betétek 87% poliészter, 13% elasztán Hálós anyag 100% poliészter

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2015  Lendülj formába!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.