Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Női funkcionális alsónadrág merinógyapjúval

Női funkcionális alsó merinógyapjúval

A legfinomabb merinógyapjú kellemes viseletet biztosít és természetes módon meggátolja a kellemetlen szagok keletkezését. Ez a funkcionális nadrág a rendkívül kényelmes viseletet, a természetes hőszabályozást és az optimális nedvességelvezetést egyesíti magában merinógyapjú tartalmának köszönhetően. Kellemesen könnyű, puha és meleg. Színben eltérő vonalak biztosítanak sportos sziluettet ennek a funkcionális aláöltözetnek. Különösen meleg anyag Ez a funkcionális aláöltözet különösen meleg, a belekötött, testhez illeszkedő anyagrészek pedig optimális nedvességelvezetést biztosítanak. Ezért főként váltakozó testi erőkifejtést igénylő sportokhoz ideális, pl. sífutáshoz vagy havas túrához. Zavaró oldalvarrás nélkül A hosszú alsónadrágon nincsen oldalvarrás, ezért különösen kellemes viselet.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.