Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 36 2016
Női kabát minden időjárásra

3 az 1-ben női kabát minden időjárásra

3 az 1-ben: esőkabát + polárkabát = meleg átmeneti kabát Akár friss, akár kellemetlen idő - ez a minden időjáráshoz alkalmas kabát mindig tökéletes viseletet biztosít. Hiszen az eső- és a polárkabát külön-külön hordható vagy a cipzárak és a patentos pántok segítségével vízhatlan, meleg, funkcionális túrakabátként összekapcsolható. A belső kabát: puha mikropolár anyagból A mikropolár anyagból készült belső kabát puha, könnyű és meleg. Bolyhosodás elleni kidolgozása megakadályozza a szálak csomósodását, ezért magában viselve a hideg ellen is könnyű védelmet biztosít. A polárkabátot két cipzáras zsebbel is ellátták. Az esőkabát: szél- és vízálló High Performance bevonat és lezárt varrás gondoskodik arról, hogy az esőkabát szélálló, vízhatlan és lélegző legyen. A környezetbarát ecorepel® impregnálás révén a szennyeződés egyszerűen lepereg az anyagról. A külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 36/2016  Családi móka az esőben

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.