Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2016
Női merevítős melltartó, fehér

Női merevítős melltartó, fehér

Varrás nélkül előformázott kosarak körmerevítővel - kétrétegű kidolgozás Ez a melltartó varrás nélkül előformázott, kétrétegű kidolgozással készült, körmerevítős kosaraival csaknem teljesen láthatatlan a ruha alatt. Selymesen csillogó, lágy microtouch anyagból készült. Az elasztántartalom nagyobb rugalmasságról, tökéletes illeszkedésről és formatartásról gondoskodik. A háromszorosan állítható, kapcsos, puha SoftSeal® zárórész tovább növeli a komfortérzetet. Mindemellett igényes kidolgozású is a melltartó, hiszen egy díszes masnival is ellátták. A tökéletes dekoltázsért - nagy kosárméret esetén is Ez a melltartó nagyobb méretekhez tervezett, speciális szabásvonallal készült. Ezért többek között széles oldalsó résszel és magasabb kosárszegéllyel látták el. A széles pántok puhán párnázottak és hosszuk és igény szerint állítható. A kosaraknál és az oldalt található hálós betétek optimális tartást biztosítanak.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.