Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 29 2016
Női merevítős melltartó, rózsaszín-melanzs

Női merevítős melltartó, rózsaszín

Egy klasszikus kísérő minden napra: ez a merevítős melltartó kétrétegű kosarával optimális tartást és természetesen szép dekoltázst biztosít. Rendkívül kényelmes viselet Ennek a fehérneműnek a pamut-sztreccs anyaga kellemesen simul a bőrhöz. Az elasztánnak köszönhetően az anyag rugalmas, tökéletesen áll és sokáig megőrzi formáját. Kényelmes részletek Annak érdekében, hogy a merevítős melltartó minden méretben jól álljon, a pántok és a zárórész szélessége a kosármérettel arányosan nő. Az oldalsó részbe dolgozott, kiegészítő „power mesh” bélés jó tartásról gondoskodik. Hogy igény szerint beigazítható legyen, a pántok állítható hosszúságúak, a zárórész a mérettől függően 3 x 2, ill. 3 x 3 kapoccsal és beakasztóval rendelkezik. Szín: Rózsaszín


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.