Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 8 2015
Női pack me esőkabát, sárga

Női pack me esőkabát, sárga

Egy pehelykönnyű kabát, amely felveszi a harcot az esővel! A »pack me« esőkabát a High Peformance bevonatnak és a lezárt varrásnak köszönhetően szélálló, vízhatlan és lélegző, miközben egyedülállóan könnyű. A külső anyag 3.000 vízoszlop nyomásának is képes ellenállni, a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén pedig egyszerűen lepergeti a vizet és a szennyeződést. Az állvédős cipzár alábélelt, így nem jut át rajta a szél. A színes kabátot két cipzáras bevágott zsebbel is ellátták. Kontrasztszínű cipzárak A kabát viselője még akkor is ragyog, ha odakint minden csupa szürkeség! A kapucninál, ujjakon és derékrészen található rugalmas paszpólok kontrasztszínűek és igazán jól mutatnak. Kicsire összehajtható Útközben is mindig kéznél: az esőkabát rendkívül könnyű, kicsire összehajtható és a jobboldali zsebben tárolható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 8/2015  Eső, szél? Nem akadály!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.