Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 38 2016
Női parka kabát

Női parka kabát

Vágyik a természetbe, szeretne mélyeket szippantani a friss levegőből? Ha igen, akkor ez a lezser és funkcionális parka kabát a megfelelő választás. Puha köztes bélése jó melegen tart - mindig és minden időben. Divatos részletek A külön levehető műszőrme rátétes levehető kapucni nem csak jó melegen tart, hanem még divatos is. A kabát ujjvégeit lágyan illeszkedő bordázott szegéllyel látták el. A két mellzseb és a belső zseb elegendő helyet biztosít azoknak a kisebb dolgoknak, amelyekre útközben szüksége lehet. Megfelelő ruhában minden időben A dupla szegélyes, kétutas cipzár védelmet nyújt a szél ellen. Az oldalsó bevágással ellátott két rávarrt, zsebfedős zsebet meleg polárbéléssel látták el. A két oldalsó cipzár kellően szabad mozgást biztosít és tetőtől talpig tökéletesen lezserré teszi a megjelenést. Szín: Kék Anyag: 100% poliamid Bélés, köztes réteg és polár anyag 100% poliészter Műszőrme 66% poliakril, 34% poliészter Kötött anyag 97% poliészter, 3% elasztán

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 38/2016  Indián nyár

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.