Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 38 2016
Női parka kabát

Női parka kabát, khaki

Megbízható védelem az időjárás viszontagságaival szemben Ez a parka kabát egy igazi klasszikus. Tiszta pamutból készült, kellemesen puha és strapabíró külső anyagával és könnyű, meleg köztes rétegével olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek tökéletes átmeneti ruhadarabbá teszik a kabátot. Kapucniját meleg műszőrmerátéttel is ellátták. A szélvédőszegély és a kétutas cipzár kiegészítő védelmet biztosít a szél és a hideg ellen. Parka kabát praktikus zsebekkel és kidolgozással Kapucni levehető műszőrmerátéttel Kétutas cipzár a kellően szabad mozgásért Patentos szélvédőszegély Steppelt könyökrátétek Ujjvégek belső, bordázott szegéllyel A derékrész bősége végelzárós, rejtett húzózsinórral állítható Enyhén meghosszabbított hátrész lekerekített alsó szegéllyel 2 patentgombos, zsebfedős zseb és 2 rejtett, cipzáras mellzseb Lekerekített alsó szegély rejtett húzózsinórral a bőség állításhoz

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 38/2016  Indián nyár

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.