Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Női sí- és snowboardos nadrág

Női sí- és snowboardos nadrág

Ebben a sínadrágban nem csak a sípályán, hanem sportolás után is jól mutat viselője. Előformázott térdrésszel készült, a nadrágszárak belső oldala pedig megerősített. Puha, strapabíró külső anyaga a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén szennyeződéstaszító és 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. A divatos sínadrág teljesen alábélelt és puha, meleg polár anyaggal látták el. Funkcionális részletek Magasabbra szabott vesevédő rész 2 cipzáras farzseb 2 polár anyaggal bélelt, bevágott zseb Vízhatlan hófogó csúszásgátló gumírozással Fedett cipzár és 2 kampó High-Performance bevonat a kellemes viseletért Úgy működik, akár egy második bőrréteg: a lélegző bevonat megakadályozza a vízcseppek behatolását, a testnedvességet pedig kifelé vezeti.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.