Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Női sí- és snowboardos »Street Style« dzseki

Női sí- és snowboardos »Street Style« dzseki

Ez a sídzseki megfelelő védelmet biztosít a sípályán. Puha, strapabíró külső anyaga a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén szennyeződéstaszító és 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. Az egyedülállóan meleg High Loft köztes réteg még mínusz fokok estén is védelmet nyújt. High-Performance bevonat a kellemes viseletért Úgy működik, akár egy második bőrréteg: a lélegző bevonat megakadályozza a vízcseppek behatolását, a testnedvességet pedig kifelé vezeti. Funkcionális részletek Állítható bőségű és magasságú kapucni Magasan záródó gallér Kétutas cipzár állvédővel Síbérlettartó zseb fedett cipzárral 2 bevágott zseb fedett cipzárral 1 cipzáras mellzseb és 2 belső zseb *** 1 tépőzáras belső zseb Végelzárós húzózsinóros alsó szegély a bőség állításához Állítható kapucni és rugalmas ujjvég hüvelykujjnak való kivágással

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.