Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Női sídzseki, fehér-szürke

Női sídzseki, fehér-szürke

Tökéletes védelmet nyújt - a sípályán és amellett is. A sídzseki olyan puha és strapabíró külső anyaggal rendelkezik, amely a környezetbarát ecorepel® impregnálásnak köszönhetően szennyeződéstaszító és 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. 3M™ Thinsulate™ kidolgozása optimális hőszigetelésről gondoskodik. Funkcionális részletek Állítható bőségű és magasságú kapucni Kétutas cipzár állvédővel Magasan záródó gallér puha polárbéléssel Polárbélés Levehető, vízhatlan hófogó csúszásgátló gumírozással és patentgombokkal a bőség állításához Rugalmas ujjvég hüvelykujjnak való kivágással Ergonomikusan formázott, tépőzáras ujjvégek a bőség állításához 2 bevágott zseb polárbéléssel és lezárt varrással MP3-lejátszó tárolására szolgáló zseb kábelkivezető nyílással és kábelelvezető bújtatóval Síbérlettartó zseb fedett cipzárral Végelzárós húzózsinór a bőség állításához Szemüvegtartó zseb Thermo Protection rendszer High Performance bevonattal Hőszigetelő, vízhatlan és szélálló: megakadályozza a lehűlést – a nedvességet távozni engedi, a testmeleget megőrzi. 3M Thinsulate™ kidolgozás A 3M™ Thinsulate™ kidolgozás különösen finom szálai kevés helyen több levegőt tárolnak, így optimális hőszigetelést biztosítanak, miközben kis súlyúak.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.