Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Női softshell dzseki, fekete

Női softshell dzseki, fekete

Sportos-funkcionális, miközben nagyon elegáns! Ez a dzseki szélálló, víztaszító és lélegző a Clima Protection rendszernek köszönhetően. A külső anyag legfeljebb 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen, a környezetbarát ecorepel® impregnálásnak köszönhetően pedig szennyeződéstaszító. A softshell dzseki nagyon rugalmas - rendkívül kényelmes viseletet és kellően szabad mozgást biztosít. Belül puha, meleg plüssel bélelt. A speciális bolyhosodás elleni kidolgozás megakadályozza a szálak csomósodását. Funkcionális részletek Állítható bőségű és magasságú kapucni plüssbéléssel Magasan záródó gallér Kétutas cipzár állvédővel Előformázott könyökrész Kétutas cipzárral ellátott bevágott zsebek plüssbéléssel Az ujjvégek bősége tépőzárral állítható Enyhén meghosszabbított hátrész

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.