Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Női softshell jet nadrág

Női softshell jet nadrág, fekete

Szélálló, vízhatlan és lélegző Mert egy síruha ilyen csinos is lehet. Ez az elegáns sínadrág szélálló, víztaszító és lélegző a Clima Protection rendszernek köszönhetően. A külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának is ellenáll, a környezetbarát ecorepel® impregnálásnak köszönhetően pedig még szennyeződéstaszító is. A kellemes viselet érdekében olyan puha, meleg mikropolár belső oldallal is ellátták a nadrágot, amely a szálak csomósodását megakadályozó, bolyhosodás elleni kidolgozással készült. Funkcionális részletek Övbújtatókkal ellátott derékrész - rugalmas betoldás tépőzáras pántokkal a bőség állításhoz Magasabbra szabott, polárbéléses rész a vesetájékon 2 bevágott zseb rejtett cipzárral Előformázott térdrész Állítható bőségű, vízhatlan hófogó csúszásgátló gumírozással, patentokkal és tépőzárral Strapabíró Cordura® megerősítés a nadrágszár belső oldalán Öltözködést megkönnyítő cipzár a nadrágszár alján

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.