Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2017
Női softshell mellény

Női softshell mellény

Szabadban végzett tevékenységekhez tökéletes, amikor odakint egyre hűvösebbre fordul az idő: a mellény szélálló, víztaszító és lélegző a Clima Protection rendszernek és a környezetbarát ecorepel® impregnálásnak köszönhetően. Rendkívül kényelmes viseletet biztosít, a rugalmas betétek révén pedig kellően szabad mozgást tesz lehetővé. Hálós belső bélése egyenletes testhőmérsékletet garantál. Funkcionális kidolgozás A meghosszabbított hátrésszel készült állógalléros softshell mellény lazán követi a test vonalát, emellett állvédős cipzárral, valamint két oldalsó, cipzáras zsebbel és fejhallgató-elvezetéssel rendelkezik. A fényvisszaverő nyomott minta és a fényvisszaverő paszpól jobb láthatóságot biztosít még rossz látási viszonyok esetén is.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2017  Futásra készen!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.