Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 40 2016
Női softshell sídzseki, zöld

Női softshell sídzseki, zöld

A rendkívül funkcionális, rugalmas softshell anyag teljesen szabad mozgást biztosít, a High Performance bevonat és a lezárt varrások révén pedig vízhatlan, szélálló és lélegző. A dzseki 5.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. A környezetbarát ecorepel® impregnálásnak köszönhetően a szennyeződés egyszerűen lepereg a felületről. Funkcionális részletek Állítható bőségű és magasságú kapucni - levehető Tépőzárral rögzíthető kapucni A kapucni bősége végelzárós húzózsinórral állítható Kétutas cipzár állvédővel A hátrész puha, meleg polárbéléssel Szellőzőnyílások Az ergonomikusan formázott ujjvégek bősége tépőzárral állítható Rugalmas ujjvég Levehető, vízhatlan hófogó csúszásgátló gumírozással és patentokkal a bőség állításához Számos praktikus zseb 1 mellzseb és 2 bevágott zseb, mindegyik cipzárral MP3-lejátszó tárolására szolgáló zseb kábelkivezető nyílással Síbérlettartó zseb lezárt cipzárral Szemüvegtartó zseb tisztítókendővel


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.