Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Női softshell sínadrág

Női softshell sínadrág

Az előformázott térdrésszel és magasabbra szabott vesevédő résszel készült sínadrág bármely mozdulathoz igazodik a sípályán: High Performance bevonatának és lezárt varrásainak köszönhetően vízhatlan, szélálló és lélegző. Optimális védelmet biztosít Rugalmas külső anyaga rendkívül kényelmes viseletről, valamint kellően szabad mozgásól gondoskodik. A külső anyag a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén szennyeződéstaszító és 5.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. A sínadrágot az optimális hőszigetelés érdekében 3M™ Thinsulate™ kidolgozással látták el, a nadrágszárak belső oldala pedig strapabíró CORDURA® megerősítéssel készült. Funkcionális részletek Magasabbra szabott vesevédő rész meleg polárbéléssel Tépőzár a bőség állításához Fedett cipzár, 2 kampó és tépőzár 2 bevágott zseb lezárt cipzárral Vízhatlan hófogó csúszásgátló gumírozással Tépőzár a bőség állításához 3M Thinsulate™ kidolgozás A 3M™ Thinsulate™ kidolgozás különösen finom szálai kevés helyen több levegőt tárolnak, így optimális hőszigetelést biztosítanak, miközben kis súlyúak. Thermo Protection rendszer High Performance bevonattal Hőszigetelő, vízhatlan és szélálló: megakadályozza a lehűlést – a nedvességet távozni engedi, a testmeleget megőrzi.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.