Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Női sportmelltartó, puha, korall

Női sportmelltartó, puha, korall

Lélegző, funkcionális anyagból Még ha sportolás közben meg is izzadunk, ez a TACTEL® szálakkal készült, rendkívül puha, könnyű melltartó tökéletesen kellemes viseletről gondoskodik. Funkcionális anyaga bőrbarát, strapabíró és lélegző. Az elasztán nagyobb rugalmasságot, tökéletes illeszkedést és formatartást biztosít. Rendkívül kényelmes viselet és könnyű tartás Egy sportfehérnemű nem szoríthat, és egyszerűen jól kell illeszkednie. Épp úgy, akár ez a zavaró oldalvarrás nélkül készült sportmelltartó, amely a különböző kötött részeknek és a széles, rugalmas mell alatti kialakításnak köszönhetően minden mozdulathoz igazodik, és optimális tartást biztosít valamennyi lágyabb fitneszsporthoz. Állítható hosszúságú pántokkal és különösen puha, háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórésszel látták el.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.