Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 42 2016
Női steppelt dzseki, lila

Női steppelt dzseki, orchidea

Egyedülállóan könnyű – funkcionális részletekkel Annyira könnyű, közben pedig olyan jó meleg! A steppelt dzsekit olyan egyedülállóan könnyű köztes réteggel látták el, amely optimális hőszigetelésről gondoskodik. A magasan záródó gallér és az alábélelt, állvédős cipzár szintén útját állja a hidegnek. A dzseki két bevágott zsebbel rendelkezik. Az alsó szegély és a gallér bősége végelzárós húzózsinórral állítható. Környezetbarát ecorepel® impregnálás A dzseki környezetbarát ecorepel® impregnálással készült, amely lepergeti a vizet és a szennyeződést. Színes ruhában szélben és rossz időben Borús az idő? Ezek a ragyogó színek egy szempillantás alatt elűzik a sötét felhőket. A dzsekit kontrasztszínű belső oldallal látták el, amely már felvételkor jókedvre deríti viselőjét.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 42/2016  Eső- és túraruházat

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.