Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2017
Női szélálló futódzseki

Női szélálló futódzseki

Ellenszél? Nem gond! Ez a futódzseki környezetbarát ecorepel® impregnálásának köszönhetően szél és rossz idő esetén is ideális kísérőként szolgál a szabadban. A hátrészen, a könyöknél és a karok alatt található rugalmas betétek kellően szabad mozgásról gondoskodnak, DryActive Plus kidolgozásuk révén pedig lélegzők és nedvességelvezetők. Wind Protection rendszer Ez a dzseki teljesen szélálló, míg hálós bélése kellemes viseletet biztosít. A cipzárat rögzíthető állvédővel, a cipzáras mellzsebet fülhallgató-elvezetéssel, az ujjvégeket pedig hüvelykujjnak való kivágással látták el. A fényvisszaverő paszpólok és a fényvisszaverő nyomott minta még rossz látási viszonyok mellett is jobb láthatóságról gondoskodnak. A kis állógalléros kapucni összetekerhető és pánttal a gallérhoz rögzíthető. A dzseki két cipzáras, bevágott zsebbel és fülhallgatókábelnek való kialakítással készült. Kényelmes szabás A test vonalát lazán követő dzseki kényelmes és karcsúsított szabású, ezen kívül rugalmas betétekkel, gumis derékrésszel és meghosszabbított hátrésszel rendelkezik.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2017  Futásra készen!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.