Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 40 2016
Női termo funkcionális aláöltözet

Női termo funkcionális aláöltözet

Tetőtől talpig meleg és kényelmes! A 2 részes termo funkcionális aláöltözet belső oldala puhán bolyhozott, ezért hőszigetelő hatású. Az érzékeny vese- és farrészen polár betoldások gondoskodnak a jó melegről, a hátul hosszabbra szabott felsőrész pedig a hátat is melegen tartja. A funkcionális fehérnemű kellően szabad mozgást és tökéletes illeszkedést biztosít. Az egyedülállóan lapos varrás megakadályozza a kidörzsölődést és nagyon kényelmes viseletet garantál. A hosszú alsónadrágot rugalmas nadrágszárvéggel látták el, amely így tökéletesen követi a láb vonalát. Egyenletes testhőmérsékle Ez a kötött aláöltözet a DryActive Plus by miDori kidolgozásnak köszönhetően lélegző és nedvességelvezető. A COOLMAX® anyagból készült hálós betétek opimális szellőzésről gondoskodnak hónaljban és a hát felső részén. Különösen meleg anyagból készült alsóruházat Ez a funkcionális aláöltözet különösen meleg és kiváló nedvességelvezető. Ezért főként váltakozó testi erőkifejtést igénylő sportokhoz ideális, pl. sífutáshoz.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.