Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Női termo funkcionális aláöltözet

Női termo funkcionális aláöltözet

Tökéletes aláöltözet motoros sportokhoz. A termo alsóruhát vesetájékon és a farrészen meleg polárbetétekkel látták el, a bolyhos belső oldalnak köszönhetően pedig hőszigetelő hatású. Mindemellett lélegző és nedvességelvezető a DryActive Plus by miDori kidolgozás, valamint a hónaljban és a hátrészen található a COOLMAX® anyagból készült hálós betétek révén. Funkcionális szabás A kiváló minőségű anyagkombináció és a test vonalát követő szabásvonal kellően szabad mozgást és tökéletes illeszkedést biztosít. A fehérnemű egyedülállóan lapos varrásával és meghosszabbított hátrésszel készült felsőrészével egyszerűen kényelmes viseletként szolgál. Különösen meleg anyag Ez a funkcionális alsónemű kiváló nedvességelvezető képességgel rendelkező, különösen meleg anyagból készült, ezért a motorosruha alatt ideális viseletként szolgál a hidegben.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.